Per Johanson zadovoljan: Pobedili sedam, izgubili jednom, a pokradeni protiv Španije - Balkan-Handball.com
Naslovna ArhivaSP JAPAN 2019 Per Johanson zadovoljan: Pobedili sedam, izgubili jednom, a pokradeni protiv Španije

Per Johanson zadovoljan: Pobedili sedam, izgubili jednom, a pokradeni protiv Španije

zika.bogdanovic
0 komentar

Reprezentacija Srbije poražena je od selekcije Crne Gore 26:28 u borbi za peto mesto na SP 2019. Selektori i igračice obe selekcije istakli su da utakmica nije imala preterani značaj, a da je najbitnije da se sve završilo bez težih povreda.

Ljubomir Obradović, selektor reprezentacije Srbije:

  • Čestitao bih reprezentacijama Srbije i Crne Gore na uspehu koje su postigle, plasmanu u kvalifikacije za Olimpijske Igre u martu. Nadam se da će se obe naći u Tokiju. Ova utakmica bila je stvar prestiža. Najbitnije je bilo da se niko nije povredio, mi smo imali dve lakše povrede. Drago mi je da devojke nastavljaju karijere u svojim klubovima zdrave i orne. Čestitam Crnogorkama na fer pleju i korektnosti – rekao je Obradović, 

Per Johanson, selektor reprezentacije Crne Gore:

  • Uvek sam počastvovan da igram protiv Srbije sa tako iskusnim trenerom kakav je Obradović. Ovaj meč je bio važan za devojke, kao i za mene da završimo u dobroj atmosferi turnir. Pobedili smo sedam utakmica, jednom smo poraženi, a jednom pokradeni protiv Španije. Veoma sam zadovoljan. Čestitke reprezentaciji Srbije.

Anđela Janjušević, desni bek reprezentacije Srbije:

  • Čestitam Crnogorkama na svemu što su pokazale na ovom prvenstvu i izborenim kvalifikacijama za Tokio. Srećne smo sa onim što smo ostvarile. Nadam se da ćemo se naći u Tokiju. Svi smo umorni, bilo je ovo dugo prvenstvo. Uprkos porazu, zadovoljne smo učinkom u Japanu.

Sanja Premović:

  • Obe reprezentacije bi trebalo da budu srećne jer smo završili u kvalifikacijama i nadam se da ćemo igrati ponovo u Tokiju. Bio je ovo meč za uživanje, niko se nije povredio i svi bi trebalo da budu zadovoljni.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar

Korisni linkovi

Copyright © 2023 Balkan Handball