Radičević i Bulatović posle poraza: Da se spremimo za Švedsku, cilj je jasan - Balkan-Handball.com
Naslovna ArhivaSP JAPAN 2019 Radičević i Bulatović posle poraza: Da se spremimo za Švedsku, cilj je jasan

Radičević i Bulatović posle poraza: Da se spremimo za Švedsku, cilj je jasan

Uroš Samardžić
0 komentar

Rukometašice Crne Gore pretrpele su drugi poraz na šampionatu, pošto u drugom kolu glavne faze poražene od Rusije, koja i posle sedam odigranih utakmica ne zna za poraz. Jovanka Radičević i Katarina Bulatović bile su kritične u oceni da nisu najbolje odigrale utakmicu, koja je mogla mnogo da im donese. 

  • Imale smo mnogo grešaka i u odbrani i u napadu. Nismo sebi smele da dopustimo da imamo toliko tehničkih rešaka. Ali i pored toga mislim da smo utakmicu izgubili lošom igrom u odbrani.Nije bilo agresivnosti i ispunjenog dogovora za ovu utakmicu. Jako mi je žao što smo ovako odigrale i sebi ozbiljno zakomplikovale situaciju. Ali, sta je tu je, moramo da se osvestimo. Izgubile smo od protivnika koji je bio bolji. Ostaje nam da spremimo dobro utakmicu koju igramo sutra, jer znamo šta nam donosi“, rekla je Katarina Bulatović nakon utakmice sa Rusijom.
  • Mislim da smo izguble samo zahvaljujući našim greškama. Nisu one ništa spektakularno odigrale, ali smo mi ponavljanje leke stvari koje smo imale ranije, pravile početkičke greške što sebi nismo smele da dopustimo. Ali šta je tu je. Ponosna sam na ove devojke i na to kako smo se borili i šta smo sve uradile do sada. Ostaje nam još jedna utakmicica u glavnoj fazi, protiv Švedske. Moramo da se dobro pripremimo za taj meč, jer nam on donosi zacrtani cilj, a to su kvalifikacije za Olimpijske igre“, istakla je Jovanka Radičević.

Crna Gora je tako posle pobede nad Japanom u prvom kolu glavne faze doživela prvi poraz u ovom delu takmičenja, a poslednji meč igraće u sredu, od 12 sati i 30 minuta protiv Švedske.

Tabela: Glavna faza, grupa 2:

Rusija 8

Španija 7

Švedska 5

Crna Gora 4

Japan 0

Rumunija 0

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball