Vojvodina prejaka za Partizan na Banjici - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan Vojvodina prejaka za Partizan na Banjici

Vojvodina prejaka za Partizan na Banjici

zika.bogdanovic
0 komentar

Novosadska Vojvodina i dalje je neprikosnovena na srpskim terenima. Šampionski sastav iz „Slane bare“ pokorio je beogradsku „Banjicu“ pobedom nad Partizanom 30:25 (9:10) pred 1.000 gledalaca u prestoničkom hramu rukometa.

Bolja odbrana u drugom poluvremenu podržana od sjajnog Andreja Trnavca (16 odbrana) koji nije imao milosti prema bivšim klupskim drugovima napravivši razliku od devet odbrana u odnosu na čuvare mreže Partizana, te raspucani Baris Puhovski doprineli su da loših 20-25 minuta sa starta meča bude brzo anulirano, a utakmica rutinski privedena kraju.

Vodio je Partizan u prvom delu 10:7, ali je nekoliko isključenja u nizu Vojvodina uspela da kazni i približi se rivalu, a u drugom poluvremenu i potpuno preokrene meč u svoju korist.

Boris Puhovski je dao šest golova, a Bojan Rađenović i Petar Đorđić su postigli po pet pogodaka. Kod domaćina, reprezentativac Srbije Uroš Kojadinović je postigao 10 golova, od toga četiri sedmerca, dok je Nikola Kovačević dao sedam bivšem klubu. 

Partizanu su nedostajali bolesni Nemanja Obradović i povređeni Luka Barjaktarović i Luka Lazić. Šampioni su bili bez Stefana Dodića, Mohameda Aziza i kapitena Miljana Vukovljaka.

Proleter je savladao Jugović 31:30, a Obilić je slavio na Ubu 26:19.

Standings provided by Sofascore

 

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball