CRNI DAN ZA SRPSKI RUKOMET: Teška povreda Vorkapića, Dodić ponovo van terena! - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan CRNI DAN ZA SRPSKI RUKOMET: Teška povreda Vorkapića, Dodić ponovo van terena!

CRNI DAN ZA SRPSKI RUKOMET: Teška povreda Vorkapića, Dodić ponovo van terena!

zika.bogdanovic
0 komentar

Najgori mogući scenario viđen je večeras na beogradskoj Banjici. Prilikom nezgodnog doskoka u 45. minutu, srpski reprezentativac iz redova Vojvodine, Vukašin Vorkapić, teško je povredio desnu ruku i morao je da napusti igru. Pregledom je utvrđeno da je došlo do preloma, tako da ga čeka duža pauza.

No, dan za Vojvodinu, osim rezultata u derbiju sa Partizanom 30:25, bio je jedan od onih „verovali ili ne“. Taman što je zaigrao u crveno-belom dresu, jedan od najvećih talenata srpskog rukometa, Stefan Dodić, opet je morao na tribine. Još uvek nije jasno šta se desilo sa momkom koji se mesecima oporavljao od problema sa kolenom, a biće potrebno vreme i da se utvrdi…

Dodić je ustao jutros i izgubio deo mišića. Niko ne zna zašto, zbog čega. Izgubio je 30 odsto mišića. Zaista sam šokiran i ceo dan sam nervozan i jako tužan. Mislim da je to dete trebalo da bude neko ko će da nosi našu reprezentaciju i Vojvodinu u narednim sezonama. Bio je moja velika želja i prethodnih godina. Bio sam u šoku kada me je nazvao kondicioni trener i saopštio mi to. Znam da ćemo svi u klubu da učinimo sve, da ćemo da obiđemo sve doktore, celu Evropu, da vidimo šta je prava dijagnoza. Verovatno da nije bila prava dosad. Dobio je zeleno svetlo da igra i…“, rekao je Rojević.

„Ne znam šta će biti s njim i njegovom karijerom“, zaključio je Rojević.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball