Partizan sprema revanš Rudarima (19.30) - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan Partizan sprema revanš Rudarima (19.30)

Partizan sprema revanš Rudarima (19.30)

zika.bogdanovic
0 komentar

Desni bek Partizana Mihajlo Radojković, biće jedan od glavnih aduta crno-belih u duelu sa kostolačkim Rudarom (19.30), koji je izašao kao pobednik iz prvog ovosezonskog meča (26:24). Partizan čeka revanš u dobroj formi nakon pobede nad Železničarom 43:28 u Nišu:

– Nisam očekivao tako ubedljivu pobedu. To je pokazatelj koliko smo ozbiljno i motivisano ušli u meč, bez obzira što Niš ima samo jedan bod.

U Kostolcu ste poraženi od Rudara…

– Moramo odigrati disciplinovanije u napadu, i bez puno tehničkih grešaka. Ne sumnjam da će odbrana biti na nivou kakav je do sada bio, pa ih iz dobre odbrane možemo nadtrčati.

Dragan Ajdačić, trener Rudara, prokomentarisao je poraz u prošlom kolu od Jugovića u gostima:

– Odigrali smo užasno prvo poluvreme. Bez žara u odbrani i sa previša promašaja u napadu. Oni su to iskoristili da povedu sa devet razlike. Mi smo se u nastavku malo trgli, ublažili poraz, ali to nije mnogo popravilo loš utisak.

O narednom gostovanju Partizanu…

– Oni su favoriti, nema sumnje. U pitanju je ekipa koja se bori, i koja će se verovatno izboriti za plej of. U ovo trenutku su dosta spremniji od nas, pošto mi slabije treniramo u poslednje vreme jer prečesto imamo problem sa prehlađenim ili povređenim igračima. Sa problemima koji nas prate tokom čitave sezone, nismo u situaciji da pretimo crno – belima, ali idemo u Beograd da odigramo koliko možemo biti dobro. Videćemo za koliko će to biti dovoljno – realan je Ajdačić.

FOTO: Vlada Marković, srls.rs, RK Partizan

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball