3X4 HANDBALL počinje seniorski život: Prvi "SERBIA OPEN" 22. juna u Velikoj Plani! - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan 3X4 HANDBALL počinje seniorski život: Prvi „SERBIA OPEN“ 22. juna u Velikoj Plani!

3X4 HANDBALL počinje seniorski život: Prvi „SERBIA OPEN“ 22. juna u Velikoj Plani!

Marko Marjanović
1 komentar

Nešto više od dva meseca nakon eksperimentalnog turnira kadeta u Beogradu, „3×4 HANDBALL“ doživeće vatreno krštenje i u seniorskoj konkurenciji. I to kakvo! Prvi „SERBIA OPEN“ zakazan je za subotu, 22. jun, u dvorani Turističko Sportskog Centra Velika Plana. 

Na ideju i u realizaciji ekipe rukometnih entuzijasta okupljenih oko naše medijske kuće, a uz logističku podršku RK Morava i  opštine Velika Plana, aktuelni i bivši rukometaši među kojima će biti dobro poznatih imena, čak i nekadašnjih reprezentativaca, prvi put će se okušati u novoj verziji rukometne igre. Očekuje se dolazak ekipa iz raznih krajeva zemlje.

U pitanju je nadmetanje na jedan gol sa po tri igrača u polju (plus golman) na terenu dimenzija 14×15 metara. Nekoliko meseci po rađanju ideje, konstantno smo radili na pravilima i testirali ih uz pomoć prijatelja iz RK Novi Beograd, dok nismo došli do zadovoljavajuće forme. 

Vrlo atraktivna i dinamična, dostupna svima i svugde, sa jednostavnim pravilima a izuzetnim takmičarskim potencijalom, nova verzija rukometne igre ima sve predispozicije da zainteresuje poklonike našeg sporta. Potvrdu toga očekujemo 22. juna – prisustvo su najavili i brojni, renomirani rukometni stručnjaci.

Prijave ekipa moguće su do 16. juna u ponoć, putem email adrese [email protected], ili na Instagram stranici 3×4 handball. Svaka ekipa može sadržati najviše četiri igrača plus jednog golmana. 

Broj timova je limitiran, tako da, ukoliko ste zainteresovani, požurite!

Pogledajte kako je izgledao eksperimentalni turnir kadeta na Banjici, početkom aprila.

Možda vam se dopadne

1 komentar

Krešo 08/06/2024 - 01:54

Čemu kazneni udarac za 2 poena??? Sam kazneni udarac je dovoljno velika prednost.

Odgovori

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball