Balkan-Handball.com

Aleksandar Savić: Potpuna neizvesnost u ligi, biće velika borba

Nakon ubedljivog poraza od Partizana na startu šampionata (27:15), u Kikindi su se odlučili na smenu trenera i dovođenje iskusnog Aleksandra Savića na mesto šefa stručnog štaba. U klub su stigli i Igor Mršulja i Veljko Milošević, ali ni to nije pomoglo da se izbegne poraz od odlične Dubočice u drugoj rundi.

Zato će za Kikindu biti jako važno da se u naredna dva kola u kojima igra sa Spartakom i Crvenkom, Kikinda pomeri sa mrtve tačke.

Kada je reč o situaciji u kojoj preuzima klub, Savić je istakao da je svestan svega, stanja u kojem je Kikinda, situacije sa igračkim kadrom ali i svim problemima koje virus korona stvara celom svetu.

-Svestan sam svega. I kada je reč o praznoj hali, to prvo znam da je publika u Kikindi uvek bila sjajna i nosila ekipu. Moja očekivanja su da idemo iz utakmice u utakmicu. Kratko sam ja tu da bih mogao da kažem nešto konkretnije ili dam bolji pregled. Situacija je specifična, moramo da uzmemo bodove iz utakmica koje nam slede –  Spartak i Crvenka. Niko u ovom trenutku sa sigurnošću ne može da tvrdi ko će na kojem mestu završiti. Biće ozbiljna borba – poručuje novi trener Kikinde. 

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *