Arena posle četiri godine daruje 10 reprezentaciji - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan Arena posle četiri godine daruje 10 reprezentaciji

Arena posle četiri godine daruje 10 reprezentaciji

zika.bogdanovic
0 komentar

Nakon četiri godine vrednog rada Sportskog rukometnog udruženje “Arena” došlo je vreme za ubiranje prvih plodova.

“U vremenu koje nas je udaljilo od druženja i sportskih aktivnosti, uzrokovanih pandemijom virusa Covid-19, uspeli smo da održimo zdrave temelje naše škole rukometa. Uz podršku roditelja i nemerljivu ljubav dece prema našem trofejnom sportu, danas brojimo oko stotinu članova od koji je čak 10 devojčica i dečaka izborilo poziv na širi spisak reprezentacije Beograda, rekao je predsednik SRU Arena Stevan Stevanović.

Reč je o deci rođenoj 2006. i 2008.  godine koja će imati priliku da u periodu od 3. do 7. maja 2021. godine, na kampu regiona Beograd usavrše rukometna znanja.

Jasno definisan sistem rada, gde rezultat utakmice nije u prvom planu već se ističe pravilan psiho-fizički razvoj deteta, doveo nas je do ponosnog saznanja da će SRU Arena na kampu Beograda predstalvjati šest devojčica i četiri dečaka dodao je Stevanović:

Devojčice:
Anja Mavrović (2006)
Aleksandra Oskoruš (2008)
Ana Tošović (2008)
Milica Moldovan (2008)
Sanja Stojić (2008)
Iva Miladinović (2008)

Dečaci:
Nikola Arsić (2006)
Marko Vasić (2006)
Pavle Relić (2008)
Strahinja Jovanović (2008)

Prvi trener i idejni tvorac ovog mladog rukometnog kolektiva Slaviša Radulović je za Balkan Handball rekao;

“Roditelji su prepoznali način našeg rada i maksimalno nas podržali. Naša deca su naučila da se pobedi i porazi uzimaju kao lekcije a ne merilo uspeha te smo željni znanja i kvalitetne obuke. Ovo je neprocenjiv uspeh za nas koji trajemo ovo kratko vreme. Imamo  obrazovan kadar i sistem rada trenera gde smo svi podjednako posvećeni kako pojedincu tako i svim grupama. Rad i stvaralaštvo u rukometu je naša misija predstavljena kao uspeh zajednice, a ne pojedinca.  Takav jedinstven pristup nas čini ovakvim kakvi jesmo. Treba napomenuti velike učitelja rukometa i trenere koji su izvršili snažan uticaj na naš rad: Jezdimir Stanković, Branislav Pokrajac i Petar Lazarević. Sledeće godine očekujemo još bolje rezultate i plodove rada, a ovoj ćemo se pošteno radovati. Čestitam svi članovima, roditeljima, trenerima i prijateljima kluba dodao je Radulović.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball