Balkan-Handball.com

Boris Rojević o igranju u Evropi: Bilo bi fer da država pomogne i rukometnim klubovima

Trener novosadske Vojvodine, Boris Rojević, najavio je za sajt SEHA Gazprom lige, mečeve sa Vespremom u okviru četvrtfinala SEHA Gazprom lige. Mladi stručnjak, koji je osvojio dve titule sa novosadskim klubom, osvrnuo se i na igranje njegovog kluba u evropskim kupovima:

 • Država je pomogla odbojkaškim klubovima što se tiče igranja Evrope. Bilo bi fer da država pomogne i rukometu. Pitanje igranja u evropskim kupovima nije vezano za našu želju, već za finansije. Vojvodina je zapadala u ozbiljnije dugove kada je u prošlosti igrala EHF Ligu šampiona. Samo je to razlog, a ne naša želja – rekao je Rojević u rubrici 7-metara.

Utakmica Vojvodine i Vesprema na programu je od 13 časova.

Srpska odbojka rešila problem: Pokriveni svi troškovi učešća klubova u evro-kupovima

 

3 Comments

 1. miroslav

  08/03/2020 at 10:05

  E Srbijo do cega si ti dosla da Boris Rojevic nesto objasnjava.Ovde trenercici hoce i drzavnu politiku da vode a rukomet se polako gasi.

  • Marko

   08/03/2020 at 11:45

   Objasnjava trofejni trener! Nama u Srbiji niko ne valja, on je decko pokazao klasu. Krenuo od najmladjih gradio svoj put. Danas je malo takvih, i to ja cenim. Trenirao moje dete u reprezentciji koje je puno hvale o njemu. Mi smo takva nacija da samo sputavamo.

  • Mare

   10/03/2020 at 20:55

   Miroslave…Ja bih te zamolio da ne iznosiš paušalne ocene za neke stvari u koje se očigledno razumeš.Što se tiče Borisa svaka mu čast,čovek je na mestu i veliki je profesionalac u svom poslu.To što si ti sujetan i ljubomoran na tuđi uspeh samo govori o tebi.Mislim da je ovaj tvoj komentar suvišan.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *