Reprezentativac Tunisa pojačava Crvenu zvezdu – Balkan-Handball.com
Balkan-Handball.com

Reprezentativac Tunisa pojačava Crvenu zvezdu

Reprezentativno desno krilo Tunisa, Ramzi Majdub, prvo je pojačanje Crvene zvezde Grundfos za novu sezonu.

Majdub je rođen 1993. godine, dolazi iz redova šampiona Tunisa, Esperance. Prethodno je nosio dres Klub Afrikana i dolazak u Crvenu zvezdu mu je prvo internacionalno iskustvo.

Sa reprezentacijom Tunisa je osvojio srebro na Prvenstvu Afrike 2020. godine i Mediteranskim igrama 2018. Predstavljao je svoju zemlju na Mundijalima 2019. i 2021.

Ramzi Majdub će biti prvi stranac u Crvenoj zvezdi, ako se računaju zemlje van granica Jugoslavije, posle 27 godina i nastupa dvojice reprezentativaca Rumunije, Marijana Mirike i Adrijana Gimeša.

One Comment

  1. Jagodinac

    20/07/2022 at 22:06

    Nema klinaca iz komsiluka da obuku dres Zvezde? Propast srpskog rukometa je poceo sa dovlacenjem prvih stranaca u domace klubove. Secamose nekih Rumuna koji su krajem osamdesetih dovodjeni u Zvezdu bivali dobro plcanni dok klincima Zvezda nije davala ni za sok posle treninga. Zato je Zvezda danas tu gde je a i srpski rukomet. A i ti sto dolaze u Srbiju mora da su veliki kvalitet cim svaki klinac iz Srbije koji sa devet metara moze da dobaci do gola biva kupljen od Rumuna, Madjara, Makedonaca, Austrijanaca… Bravo za uprave klubova i trenere a i za RSS. Unkinite lige juniora i pionira nize lige i imajte samo Prvu i Drugu ligu sa strancima. Jeftinije je a i ne trosi se vreme na sporedne stvari kao sto je stvranje igraca.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *