Budućnost zadržala glavne igračice, ostaju Neagu i Bulatović - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan Budućnost zadržala glavne igračice, ostaju Neagu i Bulatović

Budućnost zadržala glavne igračice, ostaju Neagu i Bulatović

Zorica Radojkovic
1 komentar

Iako je bilo nagoveštaja da će Budućnost u sledećoj sezoni igrati sa znatno podmladjenim timom, to se neće desiti. Šest glavnih karika večitih crnogorskih šampionki produžilo je ugovore sa podgoričkom ekipom.

Kristina Neagu, Kaća Bulatović, Dragana Cvijić, Majda Mehmedović i Biljana Pavićević nosiće dres Budućnosti do leta 2016.godine, dok se Marta Žderić obavezala na vernost do leta 2017.godine.bulatovic_koreja

Sportska direktorka Budućnosti, Bojana Popović, zadovoljna je što je posao obavljen na vreme:

-Djevojke prije početka glavne faze Lige šampiona treba da imaju jasnu sliku. Sada mirno mogu da razmišljaju o narednim izazovima u Ligi šampiona, a ne da budu opterećene pregovorima sa nekim drugim klubovima. Zadovoljni smo što u posljednjih nekoliko godina na vrijeme sklapamo tim za narednu sezonu, pri tom zadržavajući najbolje igračice. Već sada imamo tim za narednu sezonu, odnosno najveći dio tima. Očekuje nas još lakši dio posla u formiranju tima za narednu sezonu, ali najteži dio posla je završen .

Smatra se da Budućnost ove sezone ima najviše šansi da se domogne pehara Lige šampiona, a pre planiranog nastupa na F4 u Budimpešti, Podgoričanke očekuje glavna runda i mečevi četvrtfinala koje se od ove sezone ponovo igra u eliti.

Možda vam se dopadne

1 komentar

Dzoni 18/01/2015 - 12:48

Gaziiiiii mooooo :)
još jedan dokaz da pojedinim igračicama novac nije vazniji od srece i zadovoljstva koje imaju u našem klubu :)

Odgovori

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball