Đerona pred balkanski derbi: Ova reprezentacija Srbije zaslužuje poverenje do kraja! (Video) - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan Đerona pred balkanski derbi: Ova reprezentacija Srbije zaslužuje poverenje do kraja! (Video)

Đerona pred balkanski derbi: Ova reprezentacija Srbije zaslužuje poverenje do kraja! (Video)

Marko Marjanović
0 komentar

Srpski selektor Toni Đerona govorio je o predstojećoj utakmici 3. kola preliminarne faze EHF Euro 2024 protiv Crne Gore (18.00).

-Moramo igrati sa puno karaktera i agresivnosti. Oni su „miks ekipa“,  imaju igrače koji igraju 1 na 1, ali i šutere koji pogađaju iz velike daljine. U odbrani imaju visoke igrače koji igraju agresivno. 

-Znamo koliko je ova utakmica važna, znamo da je derbi. Moramo da povratimo duh i ostavimo sve što imamo na terenu, jer u suprotnom ćemo teško moći da pobedimo. Još uvek imamo šansu za prolaz, moramo da pobedimo najmanje sa dva razlike pa da čekamo ishod meča Island-Mađarska.

-Ova srpska reprezentacija je pokazala da zaslužuje poverenje do kraja, i mi ćemo joj ga pružiti.  – rekao je selektor Srbije.

Da li verujete u pobedu Mađarske nad Islandom?

-Zašto da ne, Island je prva dva meča „preživeo“ zbog sitnih detalja u finišu.  Potpuno verujem da će Ćema i njegov stručni štab dobro pripremiti meč. Island još uvek nije pronašao svoju pravu igri, ali uprkos tome, ako pobede ovu jednu utakmicu sa golom razlike, preneće dva boda u drugi krug. 

-Kao što smo i najavljivali, svi mečevi u ovoj grupi biće neizvesni i odlučeni malim detaljima. Nadam se da ćemo mi odraditi svoj posao, i da će Mađarska pobediti – zaključio je Toni Đerona.

FOTO: EHF/Kolektiff

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Adblock Detected

Please support us by disabling your AdBlocker extension from your browsers for our website.