Balkan-Handball.com

EHF ODLUČIO: Flensburg ide u četvrtfinale bez borbe!

Evropska rukometna Federacija donela je odluku da nemački Flensburg izbori plasman u četvrtfinale EHF Lige šampiona bez borbe protiv PPD Zagreb koji se muči sa epidemiološkom situacijom.

Hrvatski šampioni su se oglasili saopštenjem.

Uz dugotrajne razgovore u posljednjih 48 sati s predstavnicima Europske rukometne federacije, te pokušaje pronalaska načina da rukometaši Prvog plinarskog društva Zagreb otputuju na utakmicu osmine finala EHF Lige prvaka u Flensburg, nažalost njemački predstavnici prolaze u daljnju fazu natjecanja bez borbe. EHF-u nije ništa drugo preostalo nego da upiše pobjede rezultatom 10:0 u korist SG Flensburg-Handewitta.

Kako smo već pisali, previše pozitivnih testova na Covid-19 u proteklom tjednu, samoizolacija te ozljede igrača PPD Zagreba su doveli do ovakvog neželjenog scenarija. Odigravanje dvije utakmice u dva dana sa svega pet potpuno spremnih igrača (uz trojicu rekovalescenata) jednostavno nije bilo moguće.

Ovim putem se zahvaljujemo EHF-u na suradnji i zajedničkim naporima da se spomenute utakmice odigraju.

A rukometnom klubu PPD Zagreb je sada prioritetan cilj i želja da se svi igrači dobro oporave. Liječnička služba kluba će nastaviti aktivno pratiti stanje kod zaraženih i ozlijeđenih igrača, a svima od srca želimo što prije kvalitetan oporavak i dobro zdravlje.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *