Balkan-Handball.com

Filip Ivić se vraća u PPD Zagreb!

Hrvatski golman Filip Ivić će od naredne sezone ponovo braniti boje PPD Zagreba! Povremeni reprezentativac je dogovorio jednogodišnju saradnju sa najtrofejnijim klubom sa ovih prostora, u kojem je proveo čak 13 godina pre odlaska u inostranstvo.

Ivić je kao reprezentativac iz Zagreba otišao u Vive Kielce, potom u Gumersbah pa Celje PL, sa kojim jedva puta slavio protiv starog-novog kluba ove sezone u EHF Ligi šampiona. 

Zagreb želi mnogo jači tim nego ove sezone, i u tu svrhu su pre Ivića dogovorili dolazak Željka Muse i Ivana Čupića.

Pre svega se moram zahvaliti rukometnom klubu Celje PL sa kojim sam dogovorio raskid ugovora. Zaista mi je tamo bilo lepo ovih godinu dana i hvala im na korektnom i profesionalnom odnosu te im želim sreću u budućnosti. Došao sam kući, u svoj klub u kojem sam proveo 13 godina. Klub koji mi je dao sve u mojoj sportskoj karijeri, te mi priuštio najbolje rukometne trenutke. Hteo sam se vratiti u Zagreb kako bi klub vratio na pobedničke staze uz već poznata pojačanja od sledeće sezone. Sigurno neće biti ni lagano ni jednostavno jer je EHF Liga šampiona iz godine u godinu sve jače takmičenje. Verujem u svoj klub, dobro se osećam i siguran sam da ću opravdati svoj dolazak u rukometni klub PPD Zagreb. Veseli me što ću biti kući gde su mi svi prijatelji i rodbina, ali i klub u kojem sam proveo najlepše trenutke. Jedva čekam novu sezonu i prvu utakmicu u Zagrebovom dresu – na potpisivanju je izjavio Filip Ivić.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *