Goluža: “Primili smo previše golova” – Jiri: “Zadovoljan sam našom igrom” - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan Goluža: “Primili smo previše golova” – Jiri: “Zadovoljan sam našom igrom”

Goluža: “Primili smo previše golova” – Jiri: “Zadovoljan sam našom igrom”

0 komentar

hPosle druge utakmice „Kupa nacija” između Hrvatske i Češke, na konferenciji za medije svoje utiske sumirali su selektori Slavko Goluža i Mika Jiri, kao i rukometaši Domagoj Duvnjak i Tomaš Sklenak. Više razloga za zadovoljstvo zbog ostvarene pobede imali su predstavnici reprezentacije Češke.

SLAVKO GOLUŽA, selektor Hrvatske

“Čestitke Češkoj na dobroj uktamici. Očekivao sam ovakvu utakmicu. Sa jednim treningom i posle sedam sati puta umor se osećao. Primili smo previše golova i na tome moramo raditi. Postigli smo 30 golova, tako da mogu biti zadovoljan napadom. Stajali smo preširoko u odbrani, falila nam je ta gustoća i puno smo se zaletali na igrača”.

MIKA JIRI, selektor Češke
“Dobro je što smo pripreme za Evropsko prvenstvo počeli pobedom. Zadovoljan sam našom igrom, sem u poslednjih deset minuta prvog poluvremena. Igrali smo jako i na visokom nivou što je dosta dobro za nas”:
c
DOMAGOJ DUVNJAK, reprezentativac Hrvatske
“Trener je već sve rekao. Utakmicu smo izgubili u odbrani, moramo raditi na tome i to popraviti. Stigao nas je i umor, jer su igrači došli iz najjačih evropskih liga. Čestitam Češkoj na pobedi”.

TOMAŠ SKLENAK, reprezentativac Češke
„ Zadovoljan sam što smo pobedili i drago mi je što smo igrali protiv Hrvatske. Dosta dobro smo odigrali u napadu, posebno Jiha. Takođe, sve u odbrani je bilo u redu“.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball