Horvat posle bitoljskog iskustva: Sa ovakvim navijačima rukomet ima budućnost – Balkan-Handball.com
Balkan-Handball.com

Horvat posle bitoljskog iskustva: Sa ovakvim navijačima rukomet ima budućnost

U neizvesnim završnicama što se tiče RK Nexe ove sezone, sada je 1:1. Nakon što su ostali bez plasmana u grupnu fazu EHF Kupa u trileru sa portugalskom Benfikom, izabranici trenera Hrvoja Horvata pokazali su da su od čvrstog materijala u Bitolju, gde su preživeli doslovno pakao u hali „Bore Čurlevski“ protiv Eurofarm Pelistera i došli do plasmana u četvrtfinale SEHA Gazprom lige.

Našičani su sačuvali domaćih 23:20 protiv ambicioznog domaćina (24:22) koji je imao i simboliku na svojoj strani, s obzirom da je Željko Babić prvi put svoju ekipu izveo pred domaće navijače posle fuzije Eurofarm Rabotnika i Pelistera:

  • Prvo želim da čestitam publici na odličnoj atmosferi koju je priredila. Bitolj je dokazao koliko voli rukomet i sa ovakvim navijačima ima budućnosti u ovom sportu. Istinsko je zadovoljstvo igrati u ovakvoj atmosferi – rekao je trener Našićana Hrvoje Horvat i dodao:
  • Odlučile su nijanse, možda naša igra 7 na 6, pobedila je srećnija ekipa kada se sve sabere. Mi smo malo iskusniji, dugo smo zajedno za razliku od našeg domaćina koji je nov projekat.  Eurofarm Pelister ima kvaliteta i verujem da će sa dobrim i napornim radom beležiti pozitivne rezultate u budućnosti – rekao je Horvat. 

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *