HRS: Cindrić, Penezić, Šoštarić i Gubica-Milošević najbolji u 2017 - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan HRS: Cindrić, Penezić, Šoštarić i Gubica-Milošević najbolji u 2017

HRS: Cindrić, Penezić, Šoštarić i Gubica-Milošević najbolji u 2017

zika.bogdanovic
0 komentar

Hrvatski rukometni savez i Sportske novosti , 24. godinu u nizu, izabrali su najbolje u godini iza nas. Najbolji rukometaš Hrvatske u 2017. godini je Luka Cindrić, koji je iza sebe ostavio Ivana Čupića (najbolji u 2013.), Igora Karačića, Domagoja Duvnjaka (najbolji  2011., 2012., 2014., i 2015.), kao i Igora Karačića i Marka Mamića.

Za najbolju rukometašicu proglašena je Andrea Penezić kojoj je ovo osmi put da se može pohvaliti tom laskavom titulom.

Najbolji trener je Nenad Šoštraić, selektor reprezentacije Hrvatske, koji je sa zagrebačkom Lokomotivom osvojio Čelendž Kup 2017. 

  • Ova nagrada me izuzetno sretnim jer je to priznanje ne samo za prošlu godinu, nego za sve što sam tijekom godina ulagao u sebe. Jednu stvar želim napomenuti jer ne želim da to itko zaboravi. Bez ovih djevojaka s kojima sam radio ove nagrade nema. Mi moramo biti skupa i samo sa zajedništvom postižemo nešto. Svaka čast njima jer su svašta pregrmjele sa mnom i ja s njima. Rezultati pokazuju da smo bili na pravom i dobrom putu i dao Bog da nastavimo tako dalje”, izjavio je Šoštarić.

Deveti put zaredom najbolji sudijski par su Matija Gubica i Boris Milošević

“Hvala svima koji su glasali za nas i još jednom nam dodijelili ovu prekrasnu i nama posebno dragu nagradu. Devet puta zaredom biti najbolji u poslu koji obavlja znači puno i u nekim manjim sportovima, a u rukometu koji je u Hrvatskoj izuzetno popularan i obožavan sport, ona znači još više. Od prvog dana mi dajemo sve od sebe na svakoj utakmici te smo sretni i ponosni što to najvažniji sportski novinari i dužnosnici HRS-a cijene i prepoznaju. Hvala svima još jednom, a mi ćemo se i ubuduće, u svakoj prilici, truditi da ostanemo najbolji i opravdamo njihovo povjerenje”, rekao je Matija Gubica.

FOTO: HRS, Jozo Čabraja

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball