Balkan-Handball.com

Červar osuo paljbu: Neka kažu zašto napuštam Zagreb? Ako ne kažu, ja ću reći sve

Peto mesto u grupi EHF Lige šampiona i lidersko na tabeli SEHA Gazprom lige, govore o tome da je polusezona rukometaša PPD Zagreb bila uspešna. I pored toga, rastanak sa trenerom Linom Červarom je obnarodovan pre par nedelja, a iskusni stručnjak očigledno rezigniran situacijom, rešio je da progovori i potkači svoje poslodavce posle pobede nad Nexe-om 20:17 u regionalnoj ligi:

  • Borbenost i velika želja, u tri dana ovako dvije zahtjevne utakmice. Bili smo bolji, dominirali smo poglavito u prvom dijelu. Riješili smo problem 7 na 6. Ovo je zadnja utakmica i želim javni odgovor kluba zašto napuštam Zagreb. Ako ne kažu istinu, neće biti dobro. Jer onda ću ja reći sve. Posljednjih desetak godina stalno mi se nešto podmeće i zaista bih volio čuti zašto. Klubovi mi podmeću. Nikad nisam nikoga u životu napadao. A mene se stalno napada. Nije to u redu – rekao je Červar.

ŠUPUKOVIĆ: Nije nam jasna izjava Červara

Iz kluba se na današnjoj konferenciji za medij oglasi direktor Vedran Šupuković:

  • Izjava da očekuje da klub objasni zašto više nije trener nije nam jasna. Červar je na presici prije tri tjedna rekao da odlazi, a sad traži objašnjenje. Pričao je o ljudima koji ga godinama miniraju, treba reći imenom i prezimenom tko su ti ljudi. Mi smo štitili njegov dignitet i mogu reći da gospodin Červar ima respekt svih nas u klubu. No ako je prije tri tjedna najavio da odlazi, ne može sad reći da želi objašnjenje zašto je to tako. Lino se povukao sam, najavio je to na konferenciji za novinare i detaljno objasnio zašto odlazi. Mogu se u ime kluba zahvaliti gospodinu Červaru na svemu, izašli smo mu u susret u privatnom životu i nije bilo nikakvih problema i sukoba. On je sam objavio odlazak. Ako trebate nekakvo dodatno pojašnjenje, on bi ga trebao dati i objasniti hrvatskoj javnosti što se promijenilo od dana kad je rekao da odlazi. Ne znam što se promijenilo u međuvremenu. Dogovor je bio da i nakon odlaska s klupe ostane savjetnik i šef struke kod nas. Nikakve druge dogovore nismo imali. Taj njegov istup nas je iznenadio, sigurno ću ga nazvati i vidjeti u čemu je problem. Ne znam tko ga minimizira godinama, kako tvrdi, mi s njim nikad nismo imali problem i bili smo zadovoljni s njim i rezultatima.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *