Balkan-Handball.com

HRVATSKI DERBI U NAŠICAMA – Červar: Neće nam biti lako – Horvat: Biće neizvesno

Nije se dobro predstavio PPD Zagreb na kraju pripremnog dela u Francuskoj, gde je sastav Line Červara doživeo dva teška poraza od Nima 30:23 i Eksa 36:25. Posle dobro odigranog turnira u Austriji, pred premijeru u SEHA Gazprom ligi sa Nexe-om u četvrtak u Našicama (20.45), trener hrvatskih šampiona nema previše razloga za optimizam.

  • RK Zagreb je u drugom ruhu, nema sedam igrača koji su nosili teret prošle sezone. Došli su mlađi i nije to isto. Pripreme su imale jedan težak zadatak da složimo ekipu za SEHA ligu i EHF Ligu šampiona. Ekipa Nexe-a zaslužuje pažnju i respekt. Neće nam biti lako, posebno u gostima. Nismo kompletni, a ni u pravom izdanju. Očekujem tešku  utakmicu u Našicama. Želimo da pobedimo, ali to moramo da ostvarimo samo ako igramo dobro, pre svega, nešto bolje nego što je to bilo u Francuskoj. 

Sa druge strane,  Našičani su pokazali dobre partije na turniru u Kanjiži gde su poraženi u finalu od Celja PL. Trener Hrvoje Horvat veruje u svoj tim:

  • Zagreb ima iskustvo igranja ovakvih utakmica. Osetiće se neigranje iskusnih igrača kao što su Vori, Valčić, ali imaju jaku i respektabilnu ekipu. Očekujem jaku i neizvesnu utakmicu. Očekujem pametni Nexe.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *