Balkan-Handball.com

Rojević: Više smo želeli pobedu – Vujović: Pokazali smo  sve najgore.

IZ NIŠA: Kristina Krstić

Iznenađenja nije nedostajalo u srpskom derbiju prvog kola SEHA lige. Ono pomalo neprijatno je na strani Železničara, dok je prijatno iznenadjenje bio mladi novosadski tim.

– Čestitam Železničaru na fer i korektnoj utakmici. Povratak Veselina Vujovića u srpski rukomet može biti samo boljitak. Bili smo bolji tim i više smo želeli pobedu. Imali smo velikih kadrovskih problema. Naši mladi igrači još jednom su pokazali da ozbiljno možemo da računamo na njih. Radimo na podmlađivanju sastava , uređen je dobar posao. Pokušaćemo da ove godine ne budemo topovska hrana ostalim sehaligašima. Pokazali smo da smo da možemo da igramo sa svima, namučili smo ekipu Tatrana u pripremnom periodu. Ponavljam imamo problem sa igračkim kadrom Milašević je teže povređen, dok je Ostojić napustio klub i otišao u Španiju. Tako da ćemo u nastavku sezone morati da se pojačamo, prioritet je pozicija desnog beka, zaključio je trener Vojvodine Boris Rojević.

Strateg Nišlija svestan je kako je njegov tim odigrao utakmicu i poručuje da mora još da se radi ne bi li greške bile otklonjene.

– Čestitam ekipi Vojvodine na više nego zasluženoj pobedi. Da su imali više koncentracije na kraju bi njihova prednost mogla da bude i veća. Mi smo pokazali sve ono najgore što može da se pokaže. Oni su odigrali dobro, organizovano čvrsto u odbrani . Odličan na golu bio je Verkić, dok su sa druge strane moji golmani i možda malo pobacili. Najbitnije da se mi ne veselimo pobedama jedni nad drugima, a da nas ostale ekipe u Sehaligi dobijaju. Rekao sam i ponavljam Vojvodina je dobar tim koji je igrao finale Dobojskog turnira. Na nama je sada da se podignemo i ispravimo neke greške. Jer nas za vikend očekuje utakmica u EHF Kupu, kaže Vujović.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *