Alkaloid ispustio priliku, šampion na iskustvo do pobede! – Balkan-Handball.com
Balkan-Handball.com

Alkaloid ispustio priliku, šampion na iskustvo do pobede!

U duelu timova sa maksimalnim učinkom do 4. kola makedonskog šampionata, Vardar je kao domaćin uz puno poteškoća opravdao ulogu favorita protiv mladog tima Alkaloida – 28:25 (12:13).

Momci Kirila Lazarova sjajno su se suprotstavili šampionu u SC „Jane Sandanski“. Uprkos ranom zaostatku od tri gola, iskorstili su priliku da do odlaska na odmor preokrenu. Vardar je početkom nastavka preuzeo vođstvo, imao 21:17 na svom kontu, a onda je Alkaloid serijom 5:0 ponovo preokrenuo i najavio iznenađenje, pogotvu kada je poveo sa dva razlike.

Ipak, iskustvo crveno-crnih došlo je do izdržaja u završnici. Iskorisrili su igrača više da preokrenu na 26:25. Tomovski potom brani sedmerac Petkovskom, a Taleski i Stoilov rešavaju pitanje pobednika i postavljaju konačan rezultat.

Sjajni su bili golmani na obe strane – Tomovski je sakupio 12, a Blagojče Trajkovski 13 odbrana. Manaskov je ponovo bio najefikasniji kod pobednika sa osam golova, dva više od Taleskog. U timu Alkaloida, šest puta pogodio je Stojković.

 

 

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *