SEHA: Nexe bolje od Vardara u Našicama! - Balkan-Handball.com
Naslovna BalkanSEHA SEHA: Nexe bolje od Vardara u Našicama!

SEHA: Nexe bolje od Vardara u Našicama!

Marko Marjanović
0 komentar

Rukometaši Nexe-a ostvarili su treći trijumf ove sezone u SEHA Gazprom ligi, pošto su na svom terenu bili bolji od Vardara 36:32 (15:14).

Iako je viđen veliki broj golova, ključnu ulogu u pobedi „Gromova“ imao je golman Moreno Car sa 16 intervencija, potpomognut kolegom Radovanovićem koji je doprineo sa dva odbranjena sedmerca.

Pomalo čudan bio je tok utakmice – domaćin je otvorio sa 5:0, ali je Vardar odgovorio na isti način i izjednačio na 5:5. Gosti su tokom prvog dela potom nadoknadili i minus tri, prešli u minimalno vođstvo, ali je Nexe imalo gol prednosti pri odlasku na odmor.

U nastavku, hrvatski vicešampion se ponovo odvojio, ali ovoga puta nije dozvolio priliku da se vrati. Nakon što Dibirov nije iskoristio sedmerac, a Kević povisio na 34:38 pet minuta pre kraja, postalo je jasno da će bodovi ostati u Našicama.

NEXE: Bakić 2, Mileta, Barišić Jaman 2, Car 16 odbrana, Radovanović 2 odbrane, Manci Mičević, Blažević, Severec, Pešić, Kević 8, Tomić 3, Jaganjac 8, Markušić 1, Pribetić 6

Vardar: Ristovski 1 gol 9 odbrana, Ševaljević 3, Jagurinovski 1, Georgievski 1, Karapalevski 3, Dissinger, Kalarash 2, Gadža 6, Čupić 2, Taleski 2, Dibirov 9, Vekić 2, Atanasovski, Cantegrel, Mishevski, Kizić

https://www.youtube.com/watch?time_continue=261&v=1EgCzlbXooc&feature=emb_title

GRUPA B

Motor 9

Nexe 9

Vardar 6

Vojvodina 0

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball