Malerozne Jagodinke poražene od Zaječara, Ivana Jevtić: "Duža klupa presudila" - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan Malerozne Jagodinke poražene od Zaječara, Ivana Jevtić: „Duža klupa presudila“

Malerozne Jagodinke poražene od Zaječara, Ivana Jevtić: „Duža klupa presudila“

zika.bogdanovic
0 komentar

Prvi deo srpskog derbija u Kupu pobednika Kupova, pripao je Zaječaru 26:23. Najbolji tim srpskog šampionata tri godine unazad, pokazao da je bez premca i da su ulaganja u njega opravdana što se tiče konkurencije na domaćoj sceni. Specifičnost duela dva najbolja srpska kluba u Evropi, nije omela „Amazonke“ da još jednom slave u „JASSI“, iako su za to morale dobro da se pomuče sve do samog kraja. No, u tome im je posao olakšala i povreda prsta kapitena Jagodine, Ivane Jevtić, već na početku meča, koja je morala da napusti igru i tako ostavi svoj tim praktično sa jednom postavom na terenu:

– Srećom pa nije došlo do preloma. Pukla je samo kapsula, tako da se nadam da će za 10 dana biti kao nov – kaže jutro posle meča, pivotmenka vicešampiona, koja planira da i pored loših prognoza, stisne zube za revanš, kao pravi kapiten i „srce ekipe“.

– Nadam se da ću igrati. Ako ne budem mogla napad, onda barem odbranu. Poterao nas je neki maler. Imamo praktično sedam igrača i jedan se povredi već u drugom minutu. Šteta – kaže Ivana i vraća film na meč:

– Pružile smo dobar otpor Zaječarkama, igrale ravnopravno, ali je duža klupa presudila, kao i naša loša realizacija. Imamo sedam dana da popravimo šta nije valjalo i da spremne izađemo na drugi meč. Optimista sam, idemo na pobedu – pozitivna je Jagodinka.

 

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar

Korisni linkovi

Copyright © 2023 Balkan Handball