Balkan-Handball.com

Obrvan rezigniran odnosom: Izvinjavamo se makedonskom narodu!

Reprezentacija Makedonije, pala je bez ispaljenog metka u prvom meču glavne faze takmičenja na EURO 2014. Mađari su od prvog minuta stavili do znanja da žele bodove i to je bila definicija meča svih 60 minuta. Posle svega, selektor Ivica Obrvan, rešio je da se izvini naciji:

– U ime mojih igrača se izvinjavam makedonskom narodu, ne toliko za poraz, koliko za pristup igri u prvom poluvremenu. Nije sramota izgubiti od Mađarske, ali je činjenica da se na početku meča nismo dovoljno borili – reči su Obrrvana, koji je ovako prokomentarisao meč:

– Počeli smo loše, promašili čiste šuteve, a posle igrali slabo u odbrani, kada je protivnik došao do sedam golova prednosti. Teško je bilo da se vratimo u pravi ritam. Treba dobro da se izanalizira ovaj meč, da se isprave greške i da se fokusiramo na ono što sledi, a to je meč sa Islandom

NE OČEKUJEM PUNO OD PRIBAKA

– Iskreno, ne očekujem puno od Pribaka, budući da je teško ući sa klupe posle 20 dana sedenja u pozadini. Moja želja je bila da iskoristim jedan deo meča, ali kako se meč otvorio loše po nas, tako je došla i naša nervozna igra, a Pribak se jednostavno uklopio u to sivilo. Nije odigrao katastrofalno, ali nije dao ono što svi od njega očekuju – zaključio je Obrvan...

3 Comments

 1. Emil Hristov

  19/01/2014 at 02:55

  ОВОЈ ЧОВЕК-ТРЕНЕР БАРЕМ ИМА ДОБЛЕСТ ДА ПРИЗНАЕ ДЕКА НИ СЕ СЛУЧИ БАЛКАНСКИОТ СИНДРОМ. ВЧЕРА ВО ОБЛАЦИ, ДЕНЕС ВО БУНАР.
  ИСТОТО ИМ СЕ СЛУЧИ И НА СРБИТЕ.

 2. falanga2

  19/01/2014 at 05:04

  Ovoj trener neka si a bara kaj sebe malku vinata! Sekoj poteg mu e katastrofa i sega igracite mu se vinovni. Toj go zede pribak kako zasiluvanje za EP , a sega ne ocekuval poveke! koga ke ocekuva otkako ke zavrsi prvenstvo?!

 3. sk

  20/01/2014 at 09:45

  ne me zafrkavaj… da ne moze on da vleze Obrvan pa da ja zasili odbranata ili da sutira vo napad? si vlegoa epten labavo vo natprevarot i zasluzija poraz… mora toa da im bide pouka za denes za da izlezat na teren reseni da se borat, reseni da pobedat.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *