OCVIRK: Dolazim u ozbiljan klub! ĐUKIĆ: Snažno pojačanje za napad na Ligu Evrope! – Balkan-Handball.com
Balkan-Handball.com

OCVIRK: Dolazim u ozbiljan klub! ĐUKIĆ: Snažno pojačanje za napad na Ligu Evrope!

Iako je do kraja domaćeg šampionata ostalo još jedno kolo, novi-stari šampion Vojvodina obezbedio je veliko pojačanje za narednu sezonu. U Novi Sad je stigao najbolji mladi igrač Evrope 2019. godine, slovenački bek Gregor Ocvirk (2022), koji je pred kraj takmičarske godine raskinuo saradnju sa švedskim Kristianštadom.

Pre odlaska u Skandinaviju, ovaj momak je prošao čuvenu školu Celja, a jedne sezone bio je i član Vardara.

– Jako mi je drago zbog dolaska u Vojvodinu. Odmah se vidi da je to ozbiljan i organizovan klub. Konkurencija unutar tima je jaka. Želim da se nametnem treneru i da pokažem sav svoj potencijal i pomognem ekipi da napravi još bolje rezultate – rekao je mladi Slovenac. 
 
Predsednik kluba, Milan Đukić, najavljuje napad na još bolje rezultate u sezoni 2021/2022.
 
-Nama je prevashodan zadatak i cilj da se izborimo da zadržimo našu ovogodisnju šampionsku ekipu na okupu, a da uz 2 ili 3 nova imena, precizno odabrana od strane stručnog štaba “porastemo“ kao ekipa. Jedno od tih poačanja je Gregor Ocvirk, snažno pojačanje uz koje bi trebalo ostvariti pokušaj plasmana u Grupnu fazu Lige Evrope, da odigramo još značajniju rolu u SEHA ligi i napadnemo sve domaće trofeje, što nam je cilj i sledeće sezone – rekao je Đukić.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *