NEMA MIRA: Novi ispad i suspenzija za Talanta Dujšebaeva! – Balkan-Handball.com
Balkan-Handball.com

NEMA MIRA: Novi ispad i suspenzija za Talanta Dujšebaeva!

Ne prođe puno vremena da nas jedan od najvećih igrača i stručnjaka u istoriji rukometnog spota, Talant Dujšebaev, nesportskim ponašanjem ne podseti i na tamnu stranu svog stvaralaštva, ali i ličnosti.

Nedavni prvenstveni okršaj negovog Lomza Vive Kielcea sa Hrobrijem, ostaće upamćen po ružnom incidentu – Vladislav Kuleš je pogodio loptom u oko i povredio protivničkog golmana Rafala Stahera, nakon čega je ovaj morao biti hospitalizovan. Potom je Talant ušao u konflikt sa trenerom Hrobrija Vitalijem Natom, koji je tvrdio da je Kuleš napravio takav potez po nalogu svog trenera.

Agresivni Dujšebaev je tada inicirao žustar verbalni konflikt, koji je umalo prerastao u fizički. 

-Ovo nije rukomet…Molimo boga da Rafal ne prođe sa ozbiljnijim posledicama, trenutno ne vidi na levo oko. On je namerno pogođen u glavu, i tvrdim da je to učinio po nalogu svog trenera. Ništa više neću reći, ovo će mu se vratiti – rekao je nakon utakmice Vitali Nat.

Liga je „otvorila slučaj“, i na kraju istog odlučila da kazni Dujšebaeva sa zabranom vođenja ekipe na tri prvenstvena meča, ali će prgavi Kirgiz dobiti i finansijsku kaznu, u visini koja još uvek nije određena.

Podsetimo, Talant Dujšebaev je krajem marta kažnjen sa čak šest utakmica suspenzije, zbog divljanja tokom duela sa Vislom.

FOTO: facebook.com/kielcehandball

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *