Oproštaj od Vojvodine, Strahinja Stanković: Odlazim, ali ovde završavam karijeru! - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan Oproštaj od Vojvodine, Strahinja Stanković: Odlazim, ali ovde završavam karijeru!

Oproštaj od Vojvodine, Strahinja Stanković: Odlazim, ali ovde završavam karijeru!

zika.bogdanovic
0 komentar

Posle devet godina u dresu Vojvodine, najtrofejniji igrač u klupskoj istoriji, Strahinja Stanković napušta „Slanu baru“ i odlazi u rumunsku Konstancu. Tridesetogodišnje desno krilo ispratilo je šampionski niz od osam titula od početka 2013. godine, do danas. Sa puno emocija govorio je u holu novosadske dvorane gde je upriličeno studijsko fotografisanje sa šampionskim peharom.

  • Fenomenalno se osećam. Nisam očekivao da će biti ovako. Bio sam miran što odlazim, ali sada kada vidiš sve ovo. Nije mi svejedno. Velika mi je čast što sam bio deo ovog kolektiva ovih devet godina. Bilo je puno uspeha i lepih trenutaka. Stalno se pričalo o tom odlasku u inostranstvo. Ne mogu reći da sam digao ruke i rekao da ostajem u Vojvodini do kraja karijere, ali eto, stigla je ponuda iz Rumunije. Spreman sam i jedva čekam nove izazove. Tek mi je trideseta, ima vremena da se vratim u Vojvodinu i ovde završim karijeru – rekao je Crvenčanin rođen 1991. godine.

Stankovića će na poziciji desnog krila naslediti još jedan izdanak škole rukometa u Crvenki – Aleksa Kljajić (25), koji se posle epizode u grčkom Olimpijakosu vraća u srpski rukomet.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball