Perić: Prelomna utakmica u Izraelu - Đukić: Publika je uživala - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan Perić: Prelomna utakmica u Izraelu – Đukić: Publika je uživala

Perić: Prelomna utakmica u Izraelu – Đukić: Publika je uživala

zika.bogdanovic
0 komentar

Selektor reprezentacije Srbije, Dejan Perić, ovako je video duel u Kraljevu:

– Čestitam ekipi na muškoj i fer utakmici. Zadovoljstvo mi je što smo imali ovakvog protivnika. Draganu Đukiću želim sve najbolje u budućnosti i daljoj karijeri. Naš cilj je bio plasman na Evropsko prvenstvo u Poljskoj. Put koji smo prošli je bio trnovit sa dosta oscilacija. Prelomna utakmica je bila baš u Izraelu, gde smo i pobedili. Ponosan sam na ekipu i velika mi je čast što sam na čelu ove reprezentacije, koja je ovih dana usrećila mnoge, naročito mnogobrojnu rukometnu publiku. Zahvaljujem se publici u Kraljevu koja je dala veliku podršku reprezentaciji.

Dragan Đukić, selektor reprezentacije Izraela:

– Čestitam reprezentaciji Srbije plasman na Evropsko prvenstvo. Zasluženo su pobedili i nadam se da će nastaviti da grade ekipu u budućnosti. Čestitam im i na pripremama za ovu utakmicu . Moji igrači su ušli emotivno u ovu utakmicu jer im je ovo poslednja utakmica samnom na čelu i hteli su da se pokažuu u najboljem svetlu. Publika je imala priliku da uživa na tribinama jer ovo je bila jedna dobra utakmica.

Omer Davda, reprezentativac Izraela :
Čestitam Srbiji na pobedi i plasmanu na Evropsko prvenstvo. Odlično su igrali, dok smo mi imali problem u napadu. Fizički smo dosta slabiji tim od reprezentacije Srbije.

Dalibor Čutura, reprezentativac Srbije:
Fer i muška igra. Bez obzira na sve, Izrael je došao da pobedi i tako su i igrali. Želim celoj ekipi da se zahvalim na odličnoj atmosferi i na plasmanu na EP. Zahvaljujem publici na velikoj podršci.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball