PROMENE U ZAGREBU: Vedran Šupuković novi direktor kluba - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan PROMENE U ZAGREBU: Vedran Šupuković novi direktor kluba

PROMENE U ZAGREBU: Vedran Šupuković novi direktor kluba

zika.bogdanovic
0 komentar

RK PPD Zagreb ima novog direktora. To je Vedran Šupuković, dugogodišnji član izvršnog odbora hrvatskog šampiona koji je predstavljen na konferenciji za medije u četvrtak pred duel EHF Lige šampiona sa skopskim Vardarom. On će na tom mestu zameniti Antu Ančića:

  • Na zadnjoj sjednici upravnog odbora došlo je do smjene direktora te je od sada na čelnoj poziciju postavljen gospodin Vedran Šupuković koji je dugogodišnji član izvršnog odbora našeg kluba. On će reći o sebi detalje. Klub ide dalje te nema nikakvih drugih problema. Htjeli smo malo pojačati klupski rad i u upravi. Gospodin Ančić je trenutno na projektu Europskog prvenstva te obavlja funkciju venue manager – rekao je glavni menadžer kluba Božidar Jović.

Medijima se obratio i direktor Šupuković.

  • Nije floskula ako kažem da je biti prvi čovjek rukometnog kluba Zagreb iznimna privilegija, čast i obaveza. Rukometni klub Zagreb je institucija ne samo hrvatskog športa i europskog rukometa nego usudim se reći institucija hrvatskog društva u cjelini. Kao što je i Božidar rekao bio sam član upravnog odbora kluba zadnjih pet godina. Poznajem na određeni način interni rad u klubu i procese. Moj će rok prilagodbe biti nešto kraći u odnosu na drugog čovjeka koji nije bio povezan uz klub. Dolazim iz realnog sektora, iz biznisa s temeljnom intencijom i zadatkom rekonstrukcije kluba do 2020.godine. Pretpostavljam da velika većina  vas koji pratite rukomet zna da od sezone 2020/2021 dolazi do promjene u klupskim natjecanjima. Bit će zatvore ili poluzatvoreni tip natjecanja EHF Lige prvaka s dvanaest ekipa. Trenutačno zadovoljavamo po toj klasifikaciji momčadi koji će biti sudionici EHF Lige prvaka. Da bismo u tom trenutku bili kompatibilni na svim razinama nužno je napraviti rekonstruiranje kluba u svim segmentima.Već sam započeo proces i naš temeljni zadatak je da do tog trenutka budemo europski organizirani u svim segmentima kluba – rekao je novi direktor rukometnog kluba Prvo plinarsko društvo Zagreb, Vedran Šupuković.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball