RK PPD Zagreb: Obrvan ili Vori novi trener! – Balkan-Handball.com
Balkan-Handball.com

RK PPD Zagreb: Obrvan ili Vori novi trener!

RK PPD Zagreb objavio je saopštenje u kome je naveo da će ime novog trenera biti saopšteno u ponedeljak prvog juna, a da će to biti Ivica Obrvan ili Igor Vori.

Nakon iznenadnog odlaska g. Veselina Vujovića s mjesta glavnog trenera, uprava rukometnog kluba Prvo plinarsko društvo Zagreb je bila premorana hitno naći novog trenera kako bi se prije svega napravio plan i program ljetnih priprema pošto su igrači otpušteni na privremeni odmor. Nakon obavljenih razgovora dva su kandidata ostala za odluku upravi rukomentog kluba PPD Zagreb. 

S obzirom na mnoge i razne upite, zbog ugovornih obveza ali i projekta koji klub provodi s rukometnim klubom Beijing Sport University, g. Vlado Šola trenutno nije bio jedan od kandidata, no vrata kluba će mu uvijek biti otvorena za buduće suradnje. Na ukazanoj prilici se zahvalio i g. Nenad Kljajić pošto je ugovorno vezan za Olympiacos Handball Club. 

U ponedjeljak, prvog juna, uprava kluba će doneti odluku o novom glavnom treneru rukometnog kluba Prvo plinarsko društvo Zagreb između g. Igora Vorija i g. Ivice Obrvana, stoji u saopštenju hrvatskih šampiona.

Mandatory Credit © Sasa Pahic Szabo / kolektiff

One Comment

  1. Doctor D

    28/05/2020 at 17:59

    Ovrvanu bi bilo na kratko dok ne nadje bolju fin.ponudu… Vori,veliki igrač,dobar motivator,fali mu malo asistentskog staza mozda godina-dve .. iskreno zelio bi da Vori vodi Zagreb..

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *