Balkan-Handball.com

Rasprodat „Mejdan“ čeka Dance, Marković: Nemamo šta da izgubimo!

Tuzlanski „Mejdan“ je rasprodat, stigla je druga reprezentacija Evrope, Danska. Odavno ovakav rukometni spektakl nije viđen u gradu Slobode, a pune tribine, biće krila za izabranike Dragana Markovića Marke, koji hteli to ili ne, moraju da preuzmu ulogu autsajdera u duelu sa Mikelom Hansenom, Andersom Egertom, Niklasom Landinom i društvom, koje je namerno da put u Poljsku olakša novim bodovima. Za Balkan-Handball.com, veče pre duela u nedelju od 20.15, govorio je selektor BIH Dragan Marković:

– Biće ovo praznik rukometa. Nemamo šta da izgubimo u duelu sa Danskom. Probaćemo da napravimo iznenađenje. Imamo puno problema, pre svega, mislim na povredu Ivana Karačića, koji je povredio obe ruke i operisan je u Mostaru. Verujem da će ga Josip Perić uspešno zameniti. Šta je tu je, osvojili smo veliki bod u Belorusiji i sada ćemo odigrati bez pritiska jasno će Marković, koji je dodao:

– Naređali smo 11 utakmica bez poraza. Postoje ljudi koji i dalje čekaju neki kiks, ali mi smo pokazali kakva smo reprezentacija, pobeđivavši kvalitetne protivnike tokom ove godine. Dansku nemamo čime iznenaditi. Oni imaju odgovor na sve, ali ćemo se boriti. Tu je i puna dvorana, pritisak sa tribina, neće im biti lako – zaključio je Marković.

One Comment

  1. Pingback: EHF EURO 2016 LIVE-BLOG: Slovenci lako u Letoniji. Može li 6 od 6? | Balkan Handball

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *