Raul Gonzales: Nije problem termin, već sreća - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan Raul Gonzales: Nije problem termin, već sreća

Raul Gonzales: Nije problem termin, već sreća

zika.bogdanovic
0 komentar

Veselin Vujović ovako je video pobedu svog tima u meču za bronzu na SEHA F4 u Vespremu:

– Čestitam Vardaru koja je sa velikim brojem povređenih igrača bio 50 minuta ravnopravan protivnik u svakom segmentu igre. Žao mi je pozicije u kakvoj je Raul Gonzales, da ovakvu važnu utakmicu za prestiž i sve ostalo, vodi u okrnjenom sastavu i ne može da pokaže šta ima. Završili smo SEHA ligu na trećoj poziciji. Okrećemo misli Ligi šampiona. Ako se Vardar povrati i osposobi povređene, ima veliku šansu da se plasira na F4 Lige šampiona – rekao je Vujović i prokomentarisao pitanje novinara o idealnom terminu F4 turnira:

– SEHA je odličan projekat, nekada F4 dođe u dobrom momentu, nekada lošem. Tu smo i radimo ono što moramo da radimo. Da igramo samo hrvatsku ligu ne verujem da bi bili na ovakvom nivou. Nemerljiva je pomoć igranje SEHA lige.

Raul Gonzales, trener RK Vardar:

– Igrali su veoma dobro, u dobrom su momentu. Imaju šanse protiv Barselone jer igraju dobro. Mi smo zadovoljni jer smo imali problem sa našim šuterima. Odbrana je bila dobra, ali kada izgubite ne možete biti srećni – rekao je Španac i dodao:

– Termin nije problem, više sreća. Prošle godine smo imali samo Vardar u četvrtfinalu, sada tri ekipe. To je dobro za SEHA. Dobar je termin, ali nismo imali sreće. Imali smo problem sa povredama.

Arpad Šterbik:

– Bio je ovo dobar meč. Zagreb je u odličnoj formi. Teško je igrati protiv njih, jer su mlad i talentovan tim pun samopouzdanja. Zasluženo su nas pobedili.

Duško Čelica:

-Teška utakmica za nas, jer smo dosta snage izgubili protiv Vesprema. Drago nam je da smo dobili. Okrećemo se Barseloni.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Adblock Detected

Please support us by disabling your AdBlocker extension from your browsers for our website.