RUKOMETNA LITERATURA: "Pogled s klupe" Zdravka Malića i Borisa Dvoršeka - Balkan-Handball.com
Naslovna Analize RUKOMETNA LITERATURA: „Pogled s klupe“ Zdravka Malića i Borisa Dvoršeka

RUKOMETNA LITERATURA: „Pogled s klupe“ Zdravka Malića i Borisa Dvoršeka

zika.bogdanovic
0 komentar

U vreme sve glasnijih priča o neophodnosti obrazovanja i konstantnog rada na sebi, suočavamo se sa nedostatkom adekvatne literature za trenersko usavršavanje. Zato je svaka knjiga koja izađe iz pera potkovanog teorijskim, ali i praktičnim znanjem, vredna pažnje. To je i „Pogled s klupe“ koju su priredili profesor Zdravko Malić i trener C.O Zagreba Boris Dvoršek:

„Knjiga je plod bogatog iskustva u radu s mladima i obrađuje temeljna poglavlja iz rukometne igre čiji sadržaj obrađuje najvećim dijelom teoriju i metodiku tehnike i taktike rukometne igre, dajući trenerima širok raspon mogućnosti za primjenu po svim segmentima napada i obrane, služeći se načelima klasifikacije individualnoga, skupnoga i kolektivnog djelovanja. U drugom dijelu knjige, autor prikazuje neke važne detalje o pripremi i vođenju utakmice, model rada u višegodišnjem trenažnom ciklusu mlađih dobnih skupina te daje prikaze konkretnih treninga svih dobnih skupina u tjednom mikrociklusu tijekom natjecateljskog perioda“ – stoji u recenziji, čiji je zaključak:

Zbog svoje jednostavnosti i pristupačnosti stila, knjiga može poslužiti kao priručnik polaznicima trenerskih škola, rukometnih kampova, profesorima fizičke kulture za rad u školama, trenerima svih dobih kategorija, igračima, te svima koji vole rukomet.

Knjigu po specijalnoj ceni sa popustom možete poručiti direktno od autora (uz pozivni za Hrvatsku +385), čije kontakte možete pronaći na slici, a za sve informacije možete koristiti i mejl: [email protected]. Uz knjigu ide i DVD.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball