Balkan-Handball.com

ŠAMPIONI PO NAVIJAČIMA – Leskovačka Dubočica predstavila kvartet pojačanja

Posle uspešnog povratka u superligaško društvo, leskovačka Dubočica 54, i u narednoj sezoni, želi da održi nivo igara i rezultata. Petoplasirani tim regularnog dela Super lige Srbije, koji je praktično do poslednjeg kola bio u borbi za plasman u plej-of, bio je pravo osveženje za srpsku elitu, s obzirom da su tribine bile u par navrata ispunjene do poslednjeg mesta sa 3-4.000 navijača u gradu koji ima veliku rukometnu tradiciju ovenčanu u čak 25 prvoligaških sezona u SFRJ u periodu od 1957. do 1989. godine.

U narednoj sezoni, tim trenera Saše Pejčića biće jači za nekadašnjeg člana Mokre Gore, Proletera, Metalca, desnog beka Miljana Erića, koji je u protekloj sezoni nosio dres Crvene zvezde.

Član klub biće i desno krilo Luka Radović (Sutjeska, Radnički Kg, Spartak, Vojvodina, Šamot i Proleter), odnosno, pivotmen Vladimir Ristić (Aleksinac, Železničar Niš, Bela Palanka) i levo krilo Marko Radulović (Dubočica, Partizan, Mačva).

  • Dubočica se posle 19 godina, uz veliku podršku lokalne samouprave, vratila tamo gde i pripada. Tokom prve sezone u Arkus ligi bila je pravo iznenađenje, završila na petom mestu, ali je titulu osvojila što se tiče gledanosti. Na većini utakmica hala je bila premala da primi sve ljubitelje rukometa, što Dubočicu posle Vardara svrstava u najgledaniji klub na prostorima bivše Jugoslavije, na šta su Grad i Klub posebno ponosni – kažu u leskovačkom klubu koji će i u narednoj sezoni.

One Comment

  1. Joca

    15/07/2020 at 08:42

    Ovo je možda jedino što mož da kažeš da je lokalna samouprava uradila dobro u Leskovac, da je ona zaslužna ili ti Andrija A. Da nije upao tamo gde jeste..

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *