Balkan-Handball.com

SANACIJA USPEŠNA: Dug Celja PL ravno nula!

Slovenački šampioni RK Celje Pivovarna Laško objavili su da je uspešno završena finansijska sanacija kluba koja je trajala četiri godine! Posle završetka spora sa Gorazdom Škofom, osvajač EHF Lige šampiona iz 2004. godine ne duguju više nikome ništa. Prava retkost za ove prostore, ali i dokaz odgovornog poslovanja. Od sada će klub sredstva koja dobija od glavnog sponzora Pivovarne Laško, ostalih sponzora, kao i ono što prihoduje od prodaje ulaznice i klupskih rekvizita, moći da uloži u razvoj.

  • Ponosni smo da je proces sanacije iza nas. To ne bi bilo moguće bez velikih napora rukovodstva, upravnog odbora i zaposlenih u klubu, kojima se treba zahvaliti. Zahvaljujemo se i svima onima prema kojima smo imali dug, a bez čijeg razumevanja ne bismo uspeli da kroz sve ovo prođemo bez vidljivih posledica po sportske rezultate kluba – rekao je predsednik kluba Jernej Smisl.

Da podsetimo, u prethodne četiri godine, klub nije ispuštao slovenačku rukometnu krunu iz ruku. Poslednji put, Celje Pl je završilo kao drugo 2013. godine, kada je šampion bilo Gorenje.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *