Heroj Nexea, Predrag Vejin: Najbolje igramo protiv velikih timova! - Balkan-Handball.com
Naslovna BalkanSEHA Heroj Nexea, Predrag Vejin: Najbolje igramo protiv velikih timova!

Heroj Nexea, Predrag Vejin: Najbolje igramo protiv velikih timova!

Marko Marjanović
0 komentar

Nova edicija SEHA Gazprom lige počela je dramatičnim trijumfom Nexea na gostovanju Vardaru. Čovek odluke bio je Predrag Vejin, koji je iz jako teške pozicije postigao poslednji gol na meču.

Srpski desni bek nije krio zadovoljstvo ovim uspehom na pres konferenciji nakon duela u Skoplju.

-Već smo dokazali svima da možemo igrati jako dobro protiv najjačih timova iz Lige Evrope, najbolje igramo protiv velikih timova, a među njima je i Vardar. Moram reći da je uvek čast igrati protiv ekipe Vardara, želim im sve najbolje u budućnosti. S druge strane, jako sam ponosan na naš tim zbog pobede na ovakvom gostovanju – rekao je Vejin.

Vardar je u poslednjem napadu mogao da izbegne poraz, ali je akcija loše organizovana, pa je šut Moralesa ostao u protivičkom bloku.

Utakmicu je prokomentarisao iskusni Goce Georgievski. 

-Očekivali smo pobedu kod kuće i nadali joj se. Imamo novog trenera koji uspostavlja novi sistem, pa treba vremena igračima da se naviknu na novi način rada. Nekoliko naših igrača je dugo bilo odsutno iz tima, što je očigledno videlo na terenu. Mnogo je mečeva pred nama  do kraja sezone, moramo pronaći način da se podignemo i pripremimo za sve što nas očekuje – istakao je makedonski reprezentativac.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball