"Kastratović "digao ruke" od Sutjeske - Nikšićani u krizi - Balkan-Handball.com
Naslovna BalkanSEHA "Kastratović "digao ruke" od Sutjeske – Nikšićani u krizi

"Kastratović "digao ruke" od Sutjeske – Nikšićani u krizi

0 komentar

 Devet poraza u SEHA ligi, poraz od Lovćena u domaćem šampionatu na svom terenu, ali i loš rad Uprave, razlozi su što je Sutjeska prvi tim u regionalnom takmičenju, koji je ostao bez trenera. Zoran Kastratović, inaće i selektor reprezentacije Crne Gore, podneo je ostavku:

"Žao mi je što odlazim, jer sam u rad sa igračima Sutjeske uložio dosta truda, ali jednostavno sam osjetio da je momenat da se povučem nakon tri i po mjeseca. Kako je vrijeme odmicalo, ekipa se osipala, a pritom nijesu ispoštovane mnoge stvari što sam se dogovorio sa ljudima iz kluba. Istina je da smo i bilježili negativne rezultate, iako smo i sa ovim igračkim kadrom igrali dosta dobro protiv Bosne, Izviđača, Borca, Metalurga i Tatrana. Iskreno, volio bih da je bilo sve drugačije. Zahvalio bih igračima na fer i korektnoj saradnji i želim im da u nastavku takmičenja i u Regionalnoj ligi i u domaćem prvenstvu zabilježe željene rezultate", kazao je za Dnevne novine Kastratović.

Kako prenose naše crnogorske kolege, Kastratović se pozdravio sa igračima posle poraza od Lovćena, a poslao i ostavku u pismenoj formi sportskom direktoru Boži Mušikiću. Sa predsednikom kluba, Nebojšom Radojičićem nije ni mogao da dođe u kontakt, s obzirom da predsednik nije odgledao ni jednu od 15 utakmica Sutjeske ove sezone, prenose Dnevne novine.

Problem su i finansije. Za četiri meseca, primljena je jedna i po plata, a klub su napustili Đurđevac, Marušić, Čolaković, Radulović, te Makedonac Goran Dimitroski…

photo: cafemontenegro.com

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball