Obrvan pred dvomeč sa Vardarom: Treba nam odbrana iz Doboja, šanse su podjednake! - Balkan-Handball.com
Naslovna BalkanSEHA Obrvan pred dvomeč sa Vardarom: Treba nam odbrana iz Doboja, šanse su podjednake!

Obrvan pred dvomeč sa Vardarom: Treba nam odbrana iz Doboja, šanse su podjednake!

Marko Marjanović
0 komentar

Dva balkanska rukometna giganta ukrstiće koplja u četvrtfinalnom dvomeču SEHA Gazprom lige – oba sa novim timovima, većim ambicijama i kvalitetnijim sastavima u odnosu na prošlu sezonu.

PPD Zagreb će gostovati Vardaru u četvrtak od 20.15, u nameri da izbori što bolji rezultat pred revanš meč koji je na programu poslednjeg dana avgusta.

Trener „Plinara“, Ivica Obrvan, temelji optimizam na dobrom pripremnom periodu, koji je zaključen osvajanjem tradicionalnog TV turnira šampiona u Doboju.

-Nakon tri nedelje priprema, zaključno sa turnirom u Doboju, ispred nas je jako važna utakmica. Rekao bih da su šanse za nas i Vardar podjednake. Rezultat prve utakmice ništa neće garantovati, osim ako neko od rivala ne napravi ogromnu razliku, tako da, verujem da će se putnik za Zadar odrediti 31. avgusta na našem terenu. Imamo na raspolaganju još nekoliko treninga da se maksimalno pripremimo za meč, ali već smo podigli formu na dosta dobar nivo. Nadam se da ćemo u ove dve utakmice zaslužiti plasman na fajnal-foru – rekao je Obrvan.

Na njegove reči nadovezao se kapiten David Mandić.

-Igramo sa ekipom sa kojom smo, po mom mišljenju, u egalu u svim segementima, tako da se nadam borbenoj, dobroj utakmici. Vardar je poprilično promenio svoj roster i jako su dobra ekipa za koju se moramo odlično pripremiti. Svakako želimo odigrati dobru odbranu koja nas je krasila na pripremnom turniru u Doboju. Odradili smo jako teške i duge pripreme premda se moramo još malo uigrati. Nova smo ekipa sa starijim i iskusnijim igračima koji od nas mlađih izvlače maksimum u svakom segmentu igre. U ekipi vlada odlična atmosfera i jedva čekamo da krene sezona i svakako ćemo se ‘potući’ i nadamo se pobediti već u Skopju.izjavio je kapiten Mandić

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar

Korisni linkovi

Copyright © 2023 Balkan Handball