Balkan-Handball.com

SEHA (četvrto kolo): Vardar lako sa Sutjeskom

 Rukometaši skopskog Vardara, nisu se mnogo potrošili u pobedi nad nikšićkom Sutjeskom 33:23 (17:9) u okviru četvrtog kola SEHA lige. Desetak uvodnih minuta, bilo je dovoljno da tim Veselina Vukovića pokaže klasu više u odnosu na crnogorski tim, a prednost od 6:1, umnogome je opredelila dalji tok meča. Skopljanci su nastupli bez Borka Ristovskog i Ratka Nikolića, koje je Vujović odmarao za obaveze u Evropi (dvoboj sa Izviđačem u Kupu EHF), ali je zato Abadžić imao solidnu rolu na golu sa 13 odbrana.

Vardar – Sutjeska 33-23 (17-9)
 
Sala SRC Kale. Gledalaca 200.

Crven karton: Stojanče Stoilov u 25. minutu

Vardar: Abadžić (13 odbrana i 1 sedmerac), Stoilov 1, Markoski 4, Simović 3, Doder, Vujović 4, Kukoski 2, Sobol, Petrić 2, Jovcevski 4, Marković  2, Lazarov 2, Abutović 3, Angelkovski 1,Janevski (jedna odbrana). Trener: Veselin Vujović

Sutjeska:  Jocović, Blagojević, Ble~ić, Kaluđerović, Sekarić, Ašanin 1, Majić 7, o|i} 3, Rajković, Vu~ković 2, Nikitović 3, Trifunović 2, Bojanić, Nikolić 2, ^izmović 3. Trener: Zoran Kastratović.

Veselin Vujović, trener Vardara:
– Zadovoljan sam što forma ide uzlaznom linijom. Mogli smo da pobedimo i sa većom razlikom, ali smo imali opuštanje. Teško je da se igra kad od samog starta povedete sa velikom razlikom.
 
Zoran Kastratović, trener Sutjeske:
– Do sada smo igrali dobro, za razliku od večeras, kada smo pružili slabo izdanje. Ovo računam kao slab dan. Imali smo mnogo grešaka u igri.

Goran Antevski

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *