SEHA "Gromovi" dočekuju Vesprem - Eter: Znamo ko nam dolazi, ali nećemo se unapred predati! - Balkan-Handball.com
Naslovna BalkanSEHA SEHA „Gromovi“ dočekuju Vesprem – Eter: Znamo ko nam dolazi, ali nećemo se unapred predati!

SEHA „Gromovi“ dočekuju Vesprem – Eter: Znamo ko nam dolazi, ali nećemo se unapred predati!

Marko Marjanović
0 komentar

Prvi izazov za RK Nexe u novoj sezoni verovatno ne može biti zahtevniji. U okviru prvog meča četvrtfinala SEHA Gazprom lige, hrvatski vicešampion će u ponedeljak dočekati mađarski Vesprem od 20.00, i to pred svojim navijačima koji će popuniti tribine (ne pun kapacitet) posle jako puno vremena. 

Duel sa jednim od najskupljih timova današnjice najavili su do nedavno igrač, a od nedavno pomoćni trener našičkog kluba, Albin Eter, i kapiten ekipe Saša Barišić Jaman.

„Gromovi“ će u ovoj utakmici biti oslabljeni neigranjem desnih bekova Matea Rodina i Predraga Vejina.

-Pozivam navijače da konačno dođu u što većem broju. Hvala bogu, napokon ljudi na tribini. Znamo ko je Vesprem, jedan od najvećih klubova Evrope. Mi smo zadovoljni pripremnim periodom, mini-turnija u Slovenija se ispostavila kao prvi izbor. Igrači su ispunili sve zahteve, stručni štab je jako zadovoljan. 

-Šta reći o Vespremu, klub na svetskom nivou. Imaju previše vrhunskih individualaca, treba pronaće neko rešenje da se sačuvaju. Ne znate od koga preti veća opasnost, svako od njih može sam da reši utakmicu. Međutim, dimenzije terena su iste i za nas i za njih. sigurno se nećemo unapred predati. Borićemo se maksimalno i pokušati da ih iznenadimo – rekao je Eter.

-Ne treba trošiti reči na ekipu kakva je Vesprem. Mi prvensteno moramo gledati sebe, našu igru. Nama je svima izuzetno drago što se navijači vraćaju u dvoranu, i zbog toga moramo pokazati pravo lice. Verujem da će uživati u dobroj utakmici. Mislim da je mini-turneja u Sloveniji pokazala dosta toga dobrog u našem timu, igrači su ispunili sva očekivanja od trenera. Ako budemo igrali kao u Sloveniji, imamo šanse. Siguran sam da smo napravili dobru osnovu za dobru sezonu – dodao je Barišić Jaman.

 

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball