SEHA: Tatran silan u Novom Sadu! - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan SEHA: Tatran silan u Novom Sadu!

SEHA: Tatran silan u Novom Sadu!

zika.bogdanovic
1 komentar

Sve što im je polazilo za rukom u Nišu na startu sezone, rukometašima Vojvodina nije išlo protiv slovačkog Tatrana 17:27 (9:14) u drugom kolu SEHA Gazprom lige. Tim hrvatskog trenera Slavka Goluže prikazao je odličnu partiju u hali „Slana bara“ u meču u kome se pitanje pobednika uopšte nije ni postavljalo.

Mnogo problema imao je sastav Borisa Rojevića u napadu na odličnu odbranu Slovaka, koji su na startu sezone bez trojke Rabek, Krok i Kasal. Fizički dominantiji sastav Slovaka gospodario je prostorom, dok je u napadu Slovenac Januš Lapajne u prvom delu uspešno pronalazio put do mreže Svetislava Verkića. 

Do prvog gola Novosađani (oslabljeni za neigranje Duška Čelice) su stigli preko Ovčine tek u 12. minutu (1:4), ali do kraja meča nisu uspeli da pronađu rešenje za defanzivnu postavku Slovaka, koji nisu dozvolili šansu za preokret, kao pre sedam dana na otvaranju sezone u Bukureštu.

Jedino je Branko Tomić u bekovskoj liniji Novosađana bio opasan po gol Čuprine, ali razlika u klasi najbolje je došla do izražaja u 50. minutu kada je Čip postigao gol za 13:23 gostiju.

Najefikasniji u pobedi bili su Lapajne sa pet, Hrstka, Čip i Butorac sa četiri. Kod Novosađana, Strahinja Stanković je pet puta bio precizan, a Branko Tomić četiri.

Aktivno na Slanoj bari: Rojeviću novi ugovor, predstavljeni Prodanović i Potpara

 

 

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball