Šešum: „Hvala publici“ – Nenadić: „Možemo da igramo sa svima“ – Balkan-Handball.com
Balkan-Handball.com

Šešum: „Hvala publici“ – Nenadić: „Možemo da igramo sa svima“

Najefikasniji u reprezentaciji Srbije sa osam pogodaka bio je Žarko Šešum:

– Očekivali smo tešku utakmicu, međutim išli smo na pobedu od početka bez obzira što nismo bili kompletni i što su nam neki važni igrači, pre svega iz odbrane, nedostajali na ovoj utakmici. Mislim da smo to nadoknadili borbenošću, to nam je i bio cilj, ispoštovali smo to što smo se dogovorili. Nošeni smo fantastičnom publikom, kao i uvek u Nišu i želim da im se zahvalim što su došli u ovom broju i što su stvarno pomogli, izvršili pritisak i digli nas u nekim teškim trenucima. Čestitam i debitantima što su stvarno odradili dobar posao i ostvarili smo važnu pobedu na početku kvalifikacija. – rekao je Šešum.

Sjano veče u Nišu imao je i Petar Nenadić, koji je istakao težinu ovog susreta:

– Utakmica je bila teška i naporna. Svi smo i očekivali takvu utakmicu, svesni smo bili da nam neće biti lako pogotovo sa mladim sastavom i sa par iskusnijih igrača. Ali ipak pokazali smo da možemo da igramo sa svima i da smo se borili svih 60 minuta. Najvažnije je da nismo pali kada smo gubili tri razlike i što smo održali tu neku disciplinu u napadu i odbrani i na kraju je to rezultiralo pobedom – rekao je Nenadić i pohvalio odličnu atmosferu u hali „Čair“:

– Nikada nije bilo loše ovde i nikada neće biti loše. Atmosfera je fenomenalna, svaka čast svima i nadam se da ćemo ih i dalje obradovati novim pobedama – kazao je srpski reprezentativac i prokomentarisao predstojeći duel sa Bosnom i Hercegovinom:

– Očekuje nas paklena atmosfera. Ali mnogi od nas igraju u inostranim ligama dugi niz godina, tako da smo navikli na to. Trebamo da se posvetimo samo sebi i da ispoštujemo ono što se dogovorimo i ako je neko bolji, pružićemo mu ruku – zaključio je Petar Nenadić.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *