SP juniorki: Srpkinje na sve ili ništa sa Angolom - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan SP juniorki: Srpkinje na sve ili ništa sa Angolom

SP juniorki: Srpkinje na sve ili ništa sa Angolom

zika.bogdanovic
0 komentar

Ženska juniorska reprezentacija Srbije sutra od 20.30 sati na Svetskom prvenstvu u Hrvatskoj igra utakmicu sa selekcijom Angole u trećem kolu posle dva uvodna poraza od Nemačke i Danske. Juniorke su danas imale pauzu, a u Zagrebu su ih posetili predstavnici ambasade Srbije u Hrvatskoj, Bosa Prodanović, otpravnik poslova i Dušan Vujović, ataše za sport i kulturu. Juniorke je posetio i Saša Bošković, selektor seniorkse selekcije Srbije koji će u Zagrebu boravi naredna dva dana i pružiti podršku našoj selekciji u daljem takmičenju.

“Došao sam kako bih pružio podršku devojkama. Verujem da mogu pobediti sutra Angolu i tako se izboriti u osminufinala”, rekao je Saša Bošković, selektor ženske seniorske reprezentacije Srbije.

Posle dva poraza, mlade reprezentativke očekuje meč sa Angolom, u okviru grupne faze takmičenja na Svetskom prvenstvu u Hrvatskoj.

„Nadamo se prvoj pobedi na Svetskom prvenstvu, koja nam je jako bitna zbog daljeg prolaza. Sve devojke su zdrave i spremne za utakmicu“, Zoran Valdevit, selektor juniorske reprezentacije.

„Pred nama su bila dva teška kola na SP. Sutrašnja utakmica će biti jako teška, ali daćemo sve od sebe da pobedimo i uđemo u pobednički ritam“, istakla je Sara Garović, rukometašica.

Juniorke sledeće mečeve na SP igraju u četvrtak 3. jula sa Holandijom od 16 sati, i sa reprezentacijom Argentine u subotu, 5. jula od 16.15 sati. Prve četiri reprezentacije iz grupe nastaviće dalje takmičenje u osmini finala u Koprivnici, gre će se sastati sa selekcijama iz grupe A.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar

Korisni linkovi

Copyright © 2023 Balkan Handball