„Ajmo mama do pobede“ – Balkan-Handball.com
Balkan-Handball.com

„Ajmo mama do pobede“

Da beogradskoj publici obojenoj u boje „večitih rivala“, ženski rukomet nije na listi interesovanja, znali smo i pre Evropskog prvenstva. U mlakoj atmosferi otvaranja šampionata izmedju Srbije i Norveške, Poplazići su „objasnili“ kako se navija. A onda su iz utakmice u utakmicu i preostali navijači postajali sve glasniji i konkretniji u porukama podrške.

ajmo_mama_pobeda

U mečevima sa Skandinavkama, tribine je ukrasio i transparent „Ajmo mama- devojke, do pobede“, iza koga je virio 18-mesečni sin Kaće Tomašević u dresu sa brojem 27.  Petar je već „iskusan“ navijač, koji je na svojoj prvoj utakmici u niškom „Čairu“ bio još kao tromesečna beba.

– Sviđa mi se poruka. Transparent je bio i na utakmici sa Švedskom, ali ga nisam videla, to jest, nisam pročitala šta na njemu piše. Baš sam pitala supruga, šta se krije iza tog transparenta. Tek kasnije sam na snimku videla šta piše. Inače snimke ne gledam, ali taj protiv Švedske sam morala. Snimak na RTS-u je išao od dva posle ponoći, ali pošto hronično ne spavamo, nije bilo problema da se pogleda, obrazložila je Kaća svoju reakciju na poruku.

 

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *