Aleksandar Tunguz: Opraštam se od Borisa već 10 dana, vreme je za pečalbu (Video) - Balkan-Handball.com
Naslovna BalkanSrbija Aleksandar Tunguz: Opraštam se od Borisa već 10 dana, vreme je za pečalbu (Video)

Aleksandar Tunguz: Opraštam se od Borisa već 10 dana, vreme je za pečalbu (Video)

Marko Marjanović
0 komentar

Nakon sedam godina plodononosne saradnje, rastaju se Boris Rojević i Aleksandar Tunguz, mladi stručnjaci odgovorni za dominaciju Vojvodine u srpskom rukometu.

Kondicioni trener čiji doprinos u uspesima novosadskog tima neretko apostrofiraju i sami igrači, nastaviće karijeru u stručnom štabu rumunske Ramnicu Vlčee. Po okončanju ceremonije dodele trofeja crveno-belima, nakon pobede nad Metaloplastikom u poslednjem kolu, Boris Rojević i Aleksandar Tunguz govorili su zajedno u kameru Balkan-Handball.com.

-Pre sedam godina kada smo zajedno došli u Vojvodinu, počeli smo da radimo od mlađih pionira i prošli puno toga zajedno. Mislim da je naš način rada, zajedno sa celokupnim stručnim štabom, dao nešto novo srpskom rukometu. Moram se zahvaliti svim igračima sa kojima sam radio ovih godina, na velikom poštovanju i poverenju. Ko god prođe kroz ovaj klub, videće kakva je to porodica, hemija, sistem rada. Ne može se ostati ravnodušan – rekao je Tunguz, a na njegove reči nadovezao se Boris Rojević.

-Opraštamo se već jedno deset dana, non-stop zovemo jedan drugog na piće, da provedemo još nko vreme zajedno. Ni mi nismo svesni činjenice da se odvajamo nakon sedam godina. Puno je zajedničkih trenutaka, jako je teško i njemu i meni. Znamo obojica koliko je bilo teško na početku, kada nismo imali ni termine ovde, kada smo bili totalno nebitni. Međutim, verovali smo, imali smo san i ostvarili smo ga – istakao je šef stručnog štaba.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball