"Mozzart" stao uz RK Vojvodina! - Balkan-Handball.com
Naslovna BalkanSrbija „Mozzart“ stao uz RK Vojvodina!

„Mozzart“ stao uz RK Vojvodina!

Marko Marjanović
0 komentar

Vojvodina je dobila još jedno veliko pojačanje za narednu sezonu. Doduše, ne na terenu, već u sponzorskom pultu, kojem se pridružila kompanija „Mozzart“.

Ugovor je potpisan do 2024. godine, a predsednik kluba Milan Đukić kaže da se nada da će se niz uspeha na domaćim i regionalnim takmičenjima nastaviti uz podršku kompanije Mozzart, ali i napraviti ozbiljan iskorak na evropskoj sceni.

Pred nama je još jedna uspešna sezona, a ova saradnja samo je potvrda naših uspeha. Pre svega devet trofeja, od čega je osam vezanih titula prvaka Srbije. Veliko nam je zadovoljstvo što nam Mozzart postaje sponzor u ovom trenutku. Posebno nam je kod ove kompanije značajno što su lideru u društvenoj odgovornosti, te verujem da ćemo se i mi uključiti u njihove akcije i poboljšati ovaj segment, a samim tim učiniti nešto lepo za Novi Sad i Vojvodinu”, rekao je Đukić.

Iz kompanije Mozzart poručuju da su ponosni što imaju priliku da sarađuju sa pravim šampionskim kolektivima u našoj zemlji.

Nadamo se da ćemo ovim partnerstvom i novim ulaganjem u sport u našoj zemlji pomoći klubu u ostvarivanju ambicija u narednom periodu. Nedavno smo otvorili i besplatnu školu rukometa, koji već nekoliko meseci pohađa 100 dečaka i devojčica što nam pokazuje da je rukomet veoma popularan sport u našoj zemlji. Nadamo se da ćemo sada sa RK Vojvodina zajedničkim akcijama raditi na dodatnoj popularizaciji rukometa i poboljšalju uslova za bavljenje ovim sportom”, zaključio je generalni direktor Mozzarta Slobodan Prodanović.

U prvom kolu kvalifikacija za grupnu fazu EHF Lige Evrope, Vojvodina će ukrstiti koplja sa Kadeten Šafhauzenom.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball