Veselin Vuković: Jedna od najtežih utakmica u 50 godina karijere! - Balkan-Handball.com
Naslovna BalkanSrbija Veselin Vuković: Jedna od najtežih utakmica u 50 godina karijere!

Veselin Vuković: Jedna od najtežih utakmica u 50 godina karijere!

Marko Marjanović
0 komentar

Finalni duel Kupa Srbije prof. dr. Branislav Pokrajac za 2021. godinu pripao je ekipi Vojvodine. Novosađani su savladali ekipu Metaloplastike rezultatom 19:17 (10:10) i tako osvojili treći trofej Kupa u nizu, a sedmi trofej nacionalnog kupa ukupno.

Utakmica je pokazala izuzetnu borbenost obe ekipe i veliku čvrstinu odbrani što je rezultiralo malim brojem postignutih golova. Nakon rezultatske klackalice u prvom poluvremenu ekipa Vojvodine je bolje otvorila drugi deo utakmice i blagu prednost stečenu sredinom poluvremena održavala sve do kraja utakmice.

Najefikasiji u pobedničkoj ekipi bili su Jovica Nikolić sa 6 i Strahinja Stanković sa 4 postignuta pogotka, sa druge strane u poraženom timu istakao se Vojislav Brajović sa 7 golova.

Trener Metaloplastike Veselin Vuković

  • Moram reći utisak za svojih pedesetak godina u rukometu da je ovo bila jedna od težih utakmica, utakmica sa mnogo naboja. Mislim da je kriterijum suđenja bio takav da u jednom trenutku ni jedni ni drugi nismo uspeli da se snađemo, ali mi malo više. Mislim da je na kraju presudilo malo veće iskustvo ekipe Vojvodine i čestitam im na osvajanju trofeja. Čestitke i mojoj ekipi, drago mi je da je pokazala da može da igra hrabro, muški, jako i na mali rezultat.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball