Stoilov i Ašanin za kompletni Vardar – Balkan-Handball.com
Balkan-Handball.com

Stoilov i Ašanin za kompletni Vardar

Makedonski šampion RK Vardar kompletirao je svoj sastav dovođenjem srednjeg beka Metalurga – makedonskog reprezentativca, Mite Stoilova, a kako stvari stoje i mladi hrvatski golman Matej Ašanin (21), posle samo godinu dana u ASOBAL-u, pojačaće redove tima iz Skoplja. Sloboda hrvatskog juniorskog reprezentativca, koji je prošle sezone nastupao u španskom Ademar Leonu, procenjena je na 35.000 evra, a crveno-crni su za razliku od najvećeg rivala, Metalurga, sa kojim je Ašanin bio povezivan pre par nedelja, spremni to da plate. Da li će do dogovora i doći, pokazaće vreme…

4 Comments

 1. rukomet

  14/08/2013 at 20:48

  E,e,e, rekao ja dok se ne razigraju svi, nema pobede. PIVOT je taj koji je trebao dobiti i ranije svoju sansu koji je sve ove godine posteno odradio kao i krila,a GOLMAN, rekao onaj vas BURENCE, e mi smo ti, opet cu reci najgori.

 2. Metalurg fan

  15/08/2013 at 12:08

  Mite Stoilov aaahahahahaha koi PACERI ste vie be. 😀

 3. bobo

  16/08/2013 at 02:55

  Moram da konstatiram deka Mite Stoilov e igračište za tie kako Kedžo, Topić, Mandić i ostanati puleni na menadžerot Červar!

 4. sk

  17/08/2013 at 12:52

  Mite Stoilov mozese da bide dobar rakometar, ama za zal povredite go sprecija vo toa. Ako uspee da se izbori za mesto vo vardar i da se vrati na starite pateki ke bide super za reprezentacijata, ama za zal mislam deka ke si ja presedi sezonata na klupa. Mi se cini deka e zemen vo vardar za da moze da kazat, ete i nie imame makedonci, nie sme dobri i go zemavme koa go izbrkaa od metalurg, a usvari oni gi oslobodija site mak letovo so isklucok na nekolku.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *