Balkan-Handball.com

UO RSS čeka opširniji izveštaj Matića

U desetominutnom izlaganju na sednici Upravnog odbora Rukometnog saveza Srbije, selektor Vladan Matić šturo je obrazložio neuspeh na Evropskom prvenstvu, ponovivši praktično poslednju izjavu posle poraza od Francuske u Orhusu i eliminacije:

– Praktično smo zbog 20 loišh minuta rotiv Rusa vratili kući. Hteo sam da ubrzamo igru, da raširimo pozicioni napad i zaigramo sa krilima. To je u pripremnom periodu bilo jako dobro, ali ne znam šta se desilo, Ni dan danas nisam u stanju da objasnim ni sebi ni drugima šta se izdešavalo. Žao mi je zbog toga – bilo je sve što je Matić ponudio u analizi, a polemiku o istoj je praktično odložio predsednik UO RSS, Velimir Marjanović, koji je zatražio od selektora sveobuhvatnost:

– Za sledeću sednicu izveštaj treba da sadrži više aspekata, sa dubljom analizom, detaljnijim planom i programom za baraž sa Česima i akcijama koje slede. Treba posebno da se unesu segmenti poput saradnje u stručnom štabu, SAvezom, način stvaranja sistema, praćenja igrača – bile su reči prvog čoveka srpskog rukometa.

U sklopu priprema za baraž mečeve sa Češkom, reprezentacija Srbije će najverovatnije odigrati dvomeč sa Slovačkom u okviru EHF nedelje u prvoj nedelji aprila.

3 Comments

 1. Deep

  14/02/2014 at 15:41

  On bre ne moze valjan izvestaj da podnese at treba da vodi reprezentaciju od 1.000.000 €. Is bre iz Srbije,

 2. Civijas

  15/02/2014 at 00:27

  Eeee neka ga je Velja vratio u klupu!
  Maticu, sedi 1 !!!
  Dodji ponovo na popravni :-))))
  Bravo Veljo…

 3. Vrlja

  15/02/2014 at 20:35

  Kada bi imao nesto od skole znao bi nesto i napisati, samo kod nas neafirmisanim i nedokazanim trenerima daju reprezentaciju i 5000 džeparca.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *