Đerona nakon Islanda: Preuzimam odgovornost za poslednja dva minuta, mogao sam da reagujem (Video) - Balkan-Handball.com
Naslovna EHF EURO 2024 Đerona nakon Islanda: Preuzimam odgovornost za poslednja dva minuta, mogao sam da reagujem (Video)

Đerona nakon Islanda: Preuzimam odgovornost za poslednja dva minuta, mogao sam da reagujem (Video)

Selektor Srbije preuzima odgovornost za tragičan finiš u kojem je ispuštena pobeda.

Marko Marjanović
0 komentar

Gorčina zbog načina na koji je Srbija ostala bez trijumfa, preovladava u odnosu na pozitivan rezultat, a bod protiv Islanda svakako to jeste. 

Na pres konferenciji nakon meča, selektor „Orlova“ je preuzeo potpunu odgovornost za propuštenu veliku priliku da se odškrinu vrata drugog kruga i olimpijskih kvalifikacija.

-Čestitke Islandu za izuzetan meč, siguran sam da je publika uživala. Čestitke mom timu za 58. minuta. Poslednja dva minuta preuzimam odgovornost na sebe, ne krivim igrače ni najmanje, mogao sam kroz neke promene da reagujem. Možda izgleda kao da smo izgubili bod ali smo ga gledajući sve pre turnira, osvojili. Milosavljev je bio sjajan, odbrana je odradila posao, grešaka je bilo u napadu, problema sa kojima se nosimo (bolest Orbovića), ali na kraju rekao sam igračima usmerite misli na Mađarsku uzimajući u obzir ovih 58. minuta – rekao je Toni Đerona na pres konferenciji nakon meča.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball